Associació Esportiva Diedre. Servei on-line de gestió d'inscripcions i control de curses de muntanya

Catalan Basque English French German Spanish

CURSA DE CAU DE GUILLES

La 2a. Cursa de Muntanya de Cau de Guilles d'entre 20 i 25 km amb un cert desnivell aproximat, es durà a terme dins del parc natural de les Guilleries-Savassona amb sortida i arribada al Pavelló d'Esports de Sant Julià de Vilatorta. El recorregut curt d'entre 9 i 13 km. i un cert desnivell aproximat, és obert a tothom i reservat especialment als menors de 18 anys, que tindràn categoria pròpia.

INSCRIPCIONS OBERTES: CURSA 12KM I CURSA 25KM

El recorregut de la 2a. Cursa de Cau de Guilles passarà per La Teuleria, Coll de Palomeres, Sot de l'Infern, Les Casasses, l'Espluga Vella, Cova de les Monges, Baga de Can Puig, Can Morgades, Castell Bernat, Cingles de Vilanova, Salt de la Minyona, Collsameda, Sant Llorenç, Gorg de Llitons, Can Barretina, Bac d'en Camps i St. Julià.

El punt més alt serà el Salt de la Minyona amb 858m i el punt mes baix la població de Sant Julià amb 600m.

El temps màxim per fer el recorregut serà de 5 hores.

El mateix dia de la cursa, l'Organització us informarà dels diferents punt i talls horaris de la cursa.

El recorregut curt, seguirà els primers quilòmetres de la cursa de Cau de Guilles fins al Torrent de l'Espluga on es pujarà de dret fins al Castell de Sant Llorenç per empalmar un altre cop amb el recorregut llarg fins a l'arribada.

El punt més alt del recorregut curt, és el Castell de Sant Llorenç amb 820m i el punt més baix, la població de Sant Julià amb 600m

TROBA'NS A

938816419
686 694 664
marc@diedre.cat

CURSES DE L'A.E. DIEDRE